Nathalie Pahlenstam

Helg!

Publicerad 2014-01-31 17:14:01 i mina dagar,

 
Äntligen fredag, och äntligen hemma från skolan. Slutade vid 15 men Sophia hann klippa både mig och Alisa innan jag åkte hem med bussen 16. Vi var i Sophias mammas salong, så har tagit i topparna lite bara. De bästa med Sophia är att hon faktiskt bara tar lite grann i topparna till skillnad från hos frisören, där de klipper bort 2 dm när man säger att de ska ta lite... Mitt hår är iallafall jättemjukt och fräscht nu så ska försöka hålla det så!
 
Ville jättegärna åka och gymma efter skolan men kände att de behövdes en vilodag idag, så gick direkt hem till farmor där jag är nu. Skulle träffa några tjejer senare egentligen, men det blir visst inte så ändå så får väl se vad som händer senare. Just nu tänker jag iallafall ta det sjukt lungt och käka denna goda baren! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela