Nathalie Pahlenstam

MONDAY

Publicerad 2013-09-30 21:37:15 i mina dagar,

Dagarna rullar på, imon är det Oktober och ännu en vecka närmare till lov. Japp jag räknar redan ner. Hehe, iallafall ny vecka som jag startade med ett benpass på gymmet. Sträckte mig ju förra veckan så de blev ingen benträning alls därför var jag extra taggad idag! Det gick riktigt bra faktiskt, kör högreps nu (låg vikt många repetioner) så de är lite tråkigare än vanligt, haha men variation är ett måste. Annars så har jag varit i skolan idag som vanligt, slutade vid två tiden så åkte hem, åt mat, pluggade lite och kollade på how i met your mother. 
 
Imon är det skola igen som gäller, sen till gymmet direkt för jobb i receptionen och efter det direkt in och hålla i mitt cirkelpass och sen på onsdag ska jag träffa mamma och Claes äntligen!
 
 
 

130924

Publicerad 2013-09-24 22:38:36 i mina dagar,

 
Ligger äntligen hemma i sängen efter en lång låång dag. Lyckats sträcka rumomuskeln, tror jag, det gör iallafall ont runt svanskotan men bara på höger sida så de var ett rent helvete att ta sig ur sängen imorse. Tog mig iallafall till skolan, och sen blev det bara bättre och bättre under dagen. Åkte direkt till gymmet efter skolan, jag strechade lite och så jobbade jag i receptionen, gick in och höll mitt cirkelpass som var grymt roligt idag med lite fler folk! och sen jobbade jag i receptionen igen tills stägning. Åkte hem, ätit kvällsmat och duschat så nu ligger jag här och ska sova om en liten stund!
 
 

Biceps & triceps

Publicerad 2013-09-22 22:16:00 i videor,

 

 

 
Igår bestämde jag mig för att jag ska börja filma mer i gymmet, så sagt och gjort ställde jag upp kameran och körde lite. De blev inte så roliga videos, men ja .. en bra start iallafall! Mer kommer!

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela