Nathalie Pahlenstam

Valborg.

Publicerad 2011-04-30 08:52:25 i mina dagar,

Solen lyser och livet är lite mer underbart, blir så glad av solen, haha.
Klockan är iaf 8.50 just nu, jag har ätit lite frukost och ska snart iväg till gymmet. Tänkte träna lite mage bara och sen spinning. Efteråt blir det troligtvis torp och fixa lite grejer, och ikväll blir det grill någonstans med tjejerna.

Igår blev däremot en tråkig och lugn kväll, men jag tror det behövdes. Låg och kalla på film, tog mig ut och sprang en liten sträcka och käka grillat. Sen kolla jag film och gick och la mig redan vid elva. Softsoft..
Nu ska jag börja byta om åså, se ya! Peace♥Ungefär såhär ser det ut när jag är på spinning (a) ... haha

Fredag + underbart väder!

Publicerad 2011-04-29 17:42:21 i mina dagar,

Fan va skönt med lite sommarväder! 19 grader visade termometern när jag kolla sist, satte mig ute i solen i bikini när jag kom hem från skolan. Slutade vid två, satt där tills fyra ungefär, så vi käka lite mat här hemma. Sen drog jag ner till apoteket och fixa en grej. Hade tänkt hälsa på farmor en liten stund, så jag gick dit, men det var ingen hemma så jag vände hemmåt istället. Tänkte lägga mig ner i sängen och titta på några avsnitt av desperate housewiwes. Softsoft. Ni får ha de bra sålänge! Peace :)

Haha i brist på bilder slänger jag in en 2 år gammal bild på mig! Lite annourlunda.... :)

Torsdag-snart helg!

Publicerad 2011-04-28 15:44:16 i mina dagar,

Heey alla! Torsdan är här och igår glömde/orka/hann inte jag blogga.. iaf så var jag i skolan först, sen klippte jag mig hos Jessica, sedan hem och åt lite och sen åkte jag och pappa till Grebbestad och hämta min balklänning! När jag kom hem gick jag till farmor och var där resten av kvällen.

Idag har jag vart i skolan, på idrotten körde vi "skidskytte", går ut på att man ska springa tre varv, sen skjuta ner en kon tre gånger, för varje gång man missar ska man springa ett straffvarv på massa tjockmattor och så ska man springa tre varv och skjuta igen, och göra de tre gånger.. Jag som är så dålig på att pricka, träffade konen en gång, och fick springa straffvarv hela tiden.. fick grymt ont i halsen efter det.. menmen, nu har jag kommit hem, fick skjuts hem av simon, lat som jag är. Har nyss käkat pannkakor och ska iväg på träning om en liten stund. Core + combat får det bli idag. Tar cykeln dit idag också tänkte jag. Annars har jag inte så mycket mera att skriva, ska sätta mig ute i solen och plugga nu lite innan träningen. Se ya! Peace♥

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela