Nathalie Pahlenstam

Tisdag

Publicerad 2012-07-31 17:02:30 i mina dagar,

Hey people! Inte mkt att skriva om. Segat hemma hela dagen. Igår var jag inne i stan med Sophia och lunchade på Coffee Roomer för att sedan fika på ett ställe som jag inte minns vad de hette, men vi gick mest dit för att de är så himla mysigt och inte så mycket folk. Efter de blev det en snabbis till torp där jag fick köpt en present till en kompis innan vi drog hem. Då åkte jag till farmor och sov där inatt. 
Idag har jag som sagt bara segat och nu ska jag starta ett avsnitt av pretty little liars, finns ju inget bättre att göra när vädret suger såhär.. sen blir det iaf en tur till gymmet! 

Stan!

Publicerad 2012-07-30 12:46:23 i Bilder/Videos,

Sitter på bussen påväg in till stan för att fika/luncha med Sophia! Här har ni en lite halvkass outfitbild

22.37

Publicerad 2012-07-29 22:42:53 i Bilder/Videos,

Klarade av träningen förrut trots en sömnlös helg, de gick till och med bra faktiskt! Har bara tagit det lugnt efteråt och käkat massa mango, favoriten.. Nu har jag startat ett avsnitt av pretty little liars och kommer somna när som helst. Så med detta säger jag godnatt! :)

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela