Nathalie Pahlenstam

13:11

Publicerad 2012-09-30 13:16:08 i Bilder/Videos, mina dagar,

Sitter hemma med kaffet i handen och försöker vakna till liv, kom hem för cirkus en halvtimme sen och nu ska jag bara sova och äta innan spinningen börjar sen.
Kvällen igår blev ju skitlyckad, började med att träffa Beatriz en stund och snackade och käka på angela, sen tog jag tåget till Julia med massa roliga människor där vi dansade loss hela kvällen, natten. Sov där sen, och tog tåget hem imorse. Så ja, lyckad kväll. Nu börjar söndagsångesten komma som vanligt... 
 

Saturday

Publicerad 2012-09-29 16:47:50 i Bilder/Videos,

Hey på er. Sitter hemma och tar de lungt lite. Har sovit hos farmor inatt så har vart där en stund, bakat en kaka och lite så. Kom hem, bytte kläder och drog ut på en kort promenix för att få mig lite luft, tog mig en dusch och hamnade nu här.
Lite senare ska jag möta Bea för att käka pizza och sen ska jag ta tåget till Julia i hällevadsholm där jag spenderar kvällen! Helt okej lördag. Ha en bra dag, puuss

Hm

Publicerad 2012-09-26 19:54:52 i mina dagar,

Inget blogghumör, därav den tråkiga uppdateringen. Trött på skolan, trött på vädret, redan trött på hösten. Blä. Iallafall, bara onsdag, känns som att de borde vara helg nu haha. Varit i skolan hela veckan, i måndags var jag med Mehrab en stund, igår drog jag till gymmet och idag har jag vart med Louise efter skolan. Ska strax ta tag i lite plugg som jag skjutit på ett tag nu. Så, japp, nu vet ni.

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela