Nathalie Pahlenstam

SUNDAY

Publicerad 2013-03-31 18:53:38 i mina dagar,

Kom precis hem till mamma och har äntligen fått tagit en dusch. Kvällen igår var sjukt bra men åh så sliten jag är idag. Kan knappt prata så hes jag är och ett svullet öga har jag också! 
Kom iallafall hem till Julia i Kungshamn igår runt 18.30 och åt, fixade oss och förfestade lite så drog vi sen bort till folkets hus på fest där. Kom hem till Julia igen runt 4 kanske och somnade direkt. Idag har jag vart kvar där tills 15tiden någon gång. Var hemma i ca 20 min och stressade för att hinna med en buss till mamma och nu ska jag äntligen ta det lungt. Underbart att det är söndag och det inte är någon skola imorgon! 
 
 

GLAD PÅSK

Publicerad 2013-03-30 16:32:58 i mina dagar,

Glad påsk på er! Kom hem från farmor för en liten stund sen och har precis duschat och valt kläder för kvällen. Har haft en lugn dag, hjälpt farmor städa altanen, suttit framför datorn och vart ute på en promenix för att vädret såg fint men nej, blåste typ bort istället.
 
Om ca 1 timme ska jag ta bussen till Julia i Kungshamn där vi ska vara en stund ikväll och sen ska vi dra vidare på en fest där i folkets hus. Kommer nog bli asnice! 
En bild på mig och Frida, aslängesen vi var ute tillsammans så ikväll kör viiii! 
 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela