Nathalie Pahlenstam

Hos Jina!

Publicerad 2012-02-29 21:07:46 i mina dagar,

Hallådär. Haft en riktigt bra dag idag faktiskt, beror nog rätt mycket på vädret.. sol hela dagen, så jävla underbart! Har iallafall haft tema dag idag i skolan och vart på två riktigt bra föreläsningar. Den första handlade om bi, homo och transsexuella och då var det en transa som stod och snacka, sen var det en om droger där en annan kille som hade gått igenom massa sånt själv snackade. Trodde de skulle va en asseg dag, men det var intressant och dessutom roligt så de gick inte så segt!

Slutade halv fyra och tog tåget hem för lite mat osv. Sen åkte jag till Jina där jag sitter nu, hon koller på supertråkig fotboll och jag bara väntar på att Big brother ska börja så jag ska tvinga henne kolla på de istället, hehe.. sover här sen och imon blir det skola. Så med detta säger jag väl godnatt och puuss på er!


Haha, skulle ta en bild från Jinas data men förutom denna gamla på mig hittade jag baara massa bilder på henne och Rasmus...

22.35

Publicerad 2012-02-28 22:35:11 i mina dagar,

Just nu sitter jag bänkad framför big brother. Grymt bra är det! Kollar ni? Några favoriter? Själv gillar jag Hanna R mycket, gillar att hon står på sig och säger vad hon tycker istället för att gå och snacka om alla i smyg..
Kommer hoppa i sängen direkt efter detta för är grymt trött efter max 3 timmars sömn inatt. Imon är det temadag, rätt segt men ändå gött att göra något annorlunda och slippa släpa med sig datan till skolan.
Anywaays, hoppas ni får sova lika gött som jag hoppas på att göra! PUSS

20120228

Publicerad 2012-02-28 15:20:58 i mina dagar,

Kan beskriva dagen med två ord - ångest och magont. Haft en sån jävla kass dag så det finns inte, men gick iallafall bara tills två idag.
Igår tog jag bussen till Lysekil direkt efter skolan och åkte hem till Claes och mamma. Riktigt skönt att få vara med mamma lite även om jag inte är hemma hos henne. Där stod dem iaf färdiga med middan och sen blev det typ bara tvtittande resten av kvällen. Tyvärr fick jag ta bussen en timme tidigare än vad jag är van vid, alltså 6.40!! Tycker så synd om dem som måste åka så tidigt varje dag, riktig pain in the ass var det att behöva gå så tidigt. Men jag sover väl gott inatt då istället.
Har inga planer för dagen och imon är det temadag i skolan om homo, bi och transsexuella. Tror ialllafall att det skulle handla om det. Därför missar jag min sovmorgon som jag har på onsdagar, fuck life....
Nu ska jag slå på en film och gräva ner mig i sängen. Peace out.
Gammal bild men den beskriver mig rätt bra just nu! 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela