Nathalie Pahlenstam

booring..

Publicerad 2011-01-29 20:05:43 i mina dagar,

lördan blev inte riktigt som tänkt, och nu sitter jag hemma med huvveverk och tråkar.. idag har jag bara vart hos farmor och typ.. hm kollat disney channel, haha.mee right no, pretty boorin..

Lördaag.

Publicerad 2011-01-29 11:48:09 i mina dagar,

Tjeena, kvällen igår blev inte riktigt som tänkt, när jag smsa Carro och sa att jag skulle dra till hon så hade hon fått feber.. så ringde Erica och Elin så skulle dra hem till dom. Men visste inte vart Erica bodde, så när jag va vid sporthallen så svara dom inte, så jag drog direkt dit istället och satt med Daniel och dom.
Men cupen var bra och svarteborg vann! :)

Idag skulle jag egentligen dratt på öppet hus på plusgymnasiet, men orkar inte haha.. Skulle kolla på cup idag med Jina men vet inte vilka som spelar eller ngt. Men är nog med Jina ikväll om hon kan.

Nu har ja laddat ner sjunde säsongen av one tree hill, så nu ska jag nööörda :) peeaace

Fridaaaay..

Publicerad 2011-01-28 16:28:59 i mina dagar,

School is over för veckan och nu är de tre softa dar som väntar.. nu ska jag snart iväg till west coast för lite spinning. sen vid elva ikväll ungefär blir det sporthallen med Carro, Elin och Erica och kolla på fotboll.
Imon blir det öppet hus kl.10-14 , är väl inte där hela tiden då, men de är tiderna som de håller på. Sen blir det kolla cupen igen med Jina och Malin. Och på söndag blir det hem till mamii, och träning också hoppas jag.

Det var lite kort om helgen. Har nu suttit och kollat lite kläder på hm som jag ska beställa hem. Älskar den sidan, fett billigt och bra där.

Anywayz, nu ska jag börja leta fram lite träningskläder. BTWWWW, idag hade vi redovisning i idrotten på rek och ringar, fick vf+ , fett stolt. Ahjaa, I'm out. Peacee :)Jag och Carro för ett år sen, fett längesen jag va med hon..

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela