Nathalie Pahlenstam

Mot Stockholm

Publicerad 2014-02-27 21:58:06 i mina dagar,

Gokväll! Har precis packat inför morgondagen då det bär av mot Stockholm för att se Avicii imorgon, och hitta på något annat kul på lördag. Kommer bli jättekul, åker tillsammans med Melina och Miranda!
 
Känns dessutom riktigt bra med en extra ledig dag för så trött som jag är efter denna vecka är jag då inte ofta... Det är kul med praktik, men det känns i kroppen att man inte är van vid att stå upp hela dagarna + att man jobbar längre tider än man är vad vid. Igår och idag åkte jag direkt till gymmet efter praktiken, höll i X-fit igår som blev riktigt bra trots att jag kände mig helt död och otaggad när jag kom till gymmet. Idag mosade jag axlarna lite innan det var dags att dra hem för att käka och packa. Åker hemifrån 6 imorgon så det blir nog till att sova strax.
 

Lång dag.

Publicerad 2014-02-24 21:50:33 i mina dagar,

Första praktikdagen på Cubus är gjord. Roligt med praktik, men det är alltid mycket att ta in första dagen och man känner sig lite i vägen när man inte vet vart man ska vara och vad man ska göra. Men det var ändå kul, tror detta blir några bra fyra veckor! 
Blev som sagt en lång dag, hoppade av på gymmet direkt, tjatade med Hugo och sen körde jag ett Grit-pass. Åh va det märks när man inte är på topp, sovit dåligt och druckit dåligt och de märks direkt. Lassade på 1 kg till på stången idag också som kändes som 5 kg. Men skönt när de va gjort! Ätit kvällsmat och duschat och tänkte sova, men så råkade jag starta en dokumentär om Crossfit som var sjukt bra.... vill inte stoppa den.. men behöver verkligen sova så ska försöka slita mig snart. Hehe. Ny dag väntar imorgon med mer praktik! 
 
 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela