Nathalie Pahlenstam

GODMORGON

Publicerad 2013-05-31 08:23:27 i

Fridaaaaay! Käkat frulle och nu ska jag kila iväg till praktiken. Ha en bra fredag!

COUNTDOWN

Publicerad 2013-05-29 22:29:59 i mina dagar,

15 dagar till sommarlov. 15 DAGAR, helt sjukt vad allt går fort. Så skönt!!
Är inne på sista praktikveckan dessutom och har två dagar kvar, nästa gång jag sätter mig i recpetionen på gymmet så är de för jobb. Jobbar första gången på söndag, så det kommer nog bli bra. Det är lite kaos på gymmet nu mitt i bytet till Nordic wellness som jag skrev om i helgen.
Vi har inget personalmöte med vår nya chef förräns den 10 juni, och har inte fått så där jättemycket info nu så ja, lite smått kaos. Men det är ändå sjukt kul att vi nu är med i en så stor kedja. Kan ju träna i typ hela Sverige!
 
Annars då, så har jag inte så mycket att berätta om. Livet suger lite just nu, men jag tänker att allt kommer bli bättre när sommaren börjar så det är bara att hålla ut.
Min tandställning har redan gått sönder. Eller ja, bågen. Lossnade igår kväll, lite svårt att förklara hur den sitter men det är inte speciellt bekvämt. Fick en tid imorgon, så ska in till stan på morgonen, sen en sväng till skolan och sen till praktiken och jobba kvällen. Och sen är det äntligen fredag och då väntas äntligen ett tung benpass!
 

GOODMORNING SATURDAY

Publicerad 2013-05-25 10:01:06 i mina dagar,

Godmorgon på er. Äntligen är helgen här, även om jag haft en riktigt skön vecka och sluppit åka till skolan i Uddevalla varje dag. Har ju istället haft praktik på gymmet som ligger fem minuter bort emd bil, och förberett mig för sommarjobbet. Börjar nästa söndag, så det blir nice.
Igår hände det dock något rätt oväntat på gymmet, ägaren av alla fyra Westcoast sålde dem till Nordic Wellness, så vi ingår från och med igår i deras kedja. Har ingen aning om vad de kommer innebära, ska fortfarande jobba i receptionen, men hur det blir för mig som instruktör har jag ingen aning om. Ska ju iväg idag på utbildning vid 12tiden. Så får väl se.
Tror dock att detta kommer blir riktigt bra, Nordic Wellness är ju en asstor kedja!
 
Anywaaay, efter jobb och lite gym själv igår så åkte jag och Lykke hem till henne. Kollade på film och myste. Safe haven kollade vi på, som var riktigt bra faktiskt. Lite småkonstig ibland, men ändå bra.
Hade bilen så drog hem sen och hoppade i säng direkt.
 
Har just käktat frukost nu som fick bli lättäten mat igen då det inte alls är bättre i tänderna som jag trodde de skulle vara.. har lite blåsor och så som skaver, men får äta massa alvedon idag också! Ska chilla en stund nu bara innan jag drar in till stan för utbildningen.
Ha en bra lördag!
 
 
Snart sommar, snart sommar....

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela