Nathalie Pahlenstam

Chillidill daaag

Publicerad 2013-04-28 22:37:04 i

Druckit kaffe, pluggat, pluggat, spelat candy crush, ätit, tränat, ätit, chillat. Precis som typ varenda söndag. Tillbax till skolan imon, sjukt segt men är ju lediga på onsdag vilket är en asjobbig skoldag så det är nice. Längtar till helgen dock, redan..

GOOD MORNING

Publicerad 2013-04-27 09:26:03 i mina dagar,

Sitter och tar det lungt innan jag strax måste dra ner till bussen. Har ätit en asgod frukost här hos farmor och nu ska jag iväg på CORE-utbildning igen. 
Senare ska jag hem till mormor med mamma, Claes och brorsorna för att fira mig och mormor lite sent hehe. Har inte blivit av än, så det blir mysigt! 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
 
 
Sommarbild för att jag saknar att springa runt i sommarkläder

TORSDAG

Publicerad 2013-04-25 21:43:47 i mina dagar,

Fan så skönt med fredag imorgon. Är så jävla trött på skolan fast jag bara gått en vecka sen praktiken och lov åallt. Trött på att plugga körkort, trött på alla jobbiga skoluppgifter, trött på att åka buss varje dag, trött på att sova dåligt på nätterna, trött på att gå upp tidigt, riktigt jävla trött på vissa människor och så allmänt trött på livet. Vill ha helg, vill ha sommarlov, vill ha körkort, vill ha bil, vill ha allt! 
Med tanke på mitt humör så suger denna dagen rätt så mycket. Har iallafall vart i skolan, fått muntliga nationella i engelska överstökat som gick dåligt, vart på gymmet och kört ett GRIT-pass som faktiskt gick asbra. Förmodligen för att jag var sur så fick lite extra kraft haha! Nu vill jag egentligen bara sova, men måste plugga lite mer på körkortet + tusen andra grejer som jag tänker skita i. 
 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela