Nathalie Pahlenstam

CHARMIGT

Publicerad 2013-07-31 23:02:18 i mina dagar,

 
 
 
Hehe jaaaa, mitt riktiga jag kom fram en stund när jag satt på jobbet. Så kom Caroline en stund och stod och stirra på mig genom fönstret, haha..... Nej men helt okej jobbdag asså! Carro kom som sagt en stund, sen satt Louise där en stund efter hon hade tränat.
Slutade 21 och då gick jag upp till mormor en snabbis för min morbror, Evelina och kusinerna var där. Vincent hade redan somnat men denna lilla gosen var fortfarande vaken så fick träffa honom.
 
Indoor walkingen var föresten så kul, åh va jag saknar det. Blir så sällan eftersom vi inte har de i Munkedal... menmen, nu har jag ätit kvällsmat och tänker gå och lägga mig. Morgonjobb imon, sen ska jag till Emmie en sväng och kanske kanske boka resaaaa!
 
 

Wednesday

Publicerad 2013-07-31 09:34:12 i mina dagar,

Godmorgon. Har redan käkat frukost och fixat en matlåda tills ikväll. Nu ska jag strax iväg till gymmet i Munkedal och hämta mina skor som ligger där och sen hoppas på bussen till stan. Ska gå på indoor walking där, luncha med en kompis och hämta ut mitt pass som har kommit! Sen blir det bussen tillbaka för att börja jobba kl 17.
 
 

Överlycklig

Publicerad 2013-07-30 22:16:23 i mina dagar,

Sitter med min älskling i handen som pappa har fixat under dagen, alltså min iPhone. Beställde en ny skärm igår som kom redan idag, så när jag kom hem för ca en timme sen hade pappa satt på den nya skärmen och allting! Underbart. Alla mina bilder är borta dock, men dem finns ju på datan.
 
Har varit i Kungshamn hela dagen med Julia efter jobbet. Först drog vi och badade, de var jättemulet och tråkigt väder först men när vi suttit på bryggan en stund kom faktiskt solen fram så det var jätteskönt. Sen drog vi hem till henne, tappade upp badkaret med bubbelbad och satt där i 1,5 timme. Gjorde hårinpackning och massa annat gött! Jätteskönt var de så hoppade jag på bussen hem vid halv nio.
 
 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela