Nathalie Pahlenstam

Älskade lov.

Publicerad 2012-10-30 12:36:00 i Bilder/Videos,

Njuter av ledigheten för fullt. Igår blev det en sväng till Göteborg för lite shopping, på kvällen tog jag det bara lungt hemma själv och idag har jag tagit en sovmorgon, gjort ansiktsmask och kollat på en massa serier.
Ska strax gå till bussen för att åka in till stan och luncha med Emmie, åker förmodligen till gymmet direkt efter de och kör spinning.
Så här ser jag ut just nu och tröjan + tightsen är köpta igår!

21.53

Publicerad 2012-10-28 21:54:09 i Bilder/Videos,

Hej där, sitter hemma hos farmor och knaprar på nötter. Kom hem från gbg vid tolv imorse, tog de lungt, lagade mat med pappa och drog sen till gymmet för bodypump och lite benträning. Åkte hem till farmor sen och ska sova här för vi ska ta tåget imon till gbg för lite shopping.

Saturday

Publicerad 2012-10-27 20:08:03 i Bilder/Videos,

Första dagen på lovet, befinner mig hos mina släktingar i Göteborg och har ätit godaste maten.
Gick upp tidigt idag och åkte in till torp för att hjälpa till på gymnasiemässan, skulle prata om min linje då, men stylisterna behövde någon att styla så jag fick bli stylad istället! Hjälpte till där åså tills två, halv tre någon gång då jag åkte direkt till Göteborg. Kom hit vid halv sex, och då åt vi hemmagjord thaimat, myckeeeet gott. Sen dess har kvällen gått åt till kvällsmat till mina små kusiner och att få dem i säng.
Sover här och åker hem imon, hoppas ni får en bra kväll och en bra start på lovet!

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela