Nathalie Pahlenstam

Sista skolveckan

Publicerad 2013-12-17 22:26:14 i mina dagar,

 
I brist på bilder och i den sommarlängtan jag har så får det blir en Rhodosbild! Passar bra eftersom det är Julafton om en vecka osv haha.
Har haft en lång dag, idag har jag och tre personer till hållt i en julgala som ett projektarbete. Vi blev delade i grupper och alla grupper fick olika slags evenemang, såklart fick vi ett av dem största... men det är riktigt skönt att det är över, förutom att massa saker som ljus och ljud krånglade för oss så gick det väl rätt bra.
Vi hade lite tävlingar och musik, och lärarna hade gjort en improvisationsteater som var rolig haha.
När allt var slut och vi hade städat färdigt och så åkte jag direkt till gymmet där jag höll i mitt x-fitpass! Det var sjukt kul idag!
Blev lite bröst och triceps sen, Emmie var med och körde bänkpress och sedan drog hon.
Pappa hämtade mig sen, så kom hem vid 20 tiden och käkade kvällsmat så kom Julia en liten stund för att prata lite. Hon drog för en timme sen typ så har duschat och kollat på How I met your mother och tänker sova snart.

Nu är det skola och jobb 17-21 som gäller onsdag, torsdag och fredag. Jag hade tänkt försöka ta mig till mamma någon dag men visste inte att de skulle bli så mycket jobb ..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela