Nathalie Pahlenstam

MONDAY

Publicerad 2013-09-30 21:37:15 i mina dagar,

Dagarna rullar på, imon är det Oktober och ännu en vecka närmare till lov. Japp jag räknar redan ner. Hehe, iallafall ny vecka som jag startade med ett benpass på gymmet. Sträckte mig ju förra veckan så de blev ingen benträning alls därför var jag extra taggad idag! Det gick riktigt bra faktiskt, kör högreps nu (låg vikt många repetioner) så de är lite tråkigare än vanligt, haha men variation är ett måste. Annars så har jag varit i skolan idag som vanligt, slutade vid två tiden så åkte hem, åt mat, pluggade lite och kollade på how i met your mother. 
 
Imon är det skola igen som gäller, sen till gymmet direkt för jobb i receptionen och efter det direkt in och hålla i mitt cirkelpass och sen på onsdag ska jag träffa mamma och Claes äntligen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela