Nathalie Pahlenstam

LAST NIGHT

Publicerad 2013-06-30 11:07:07 i mina dagar,

Tog bilen in till stan igår med Louise, vi gick och käkade på Pingvin sen gick vi runt lite på stan och köpte gotte till bion. Skulle egentligen vart några fler som följde med på bio men de blev inte så. Vi såg på after earth med Will och Jaden Smith. Hatar sånna filmer egentligen, men åh vad den var bra. Dem är så bra, älskar hela den familjen! Och Jaden Smith kommer vara sjukt snygg om något år när han har växt till sig lite hehe!

Idag har jag bara suttit i sängen med datan sen jag vakna, har inte så mycket tankar på att flytta mig på ett tag heller. Ska jobba vid två, så tänkte fixa en matlåda innan och sen tänkte jag åka dit lite tidigare och sitta i massagestolen en stund innan jag börjar. Jättelängesen jag gjorde det, så de ska bli nice.
Sen smiter jag nog in på spinningen som börjar direkt när jag slutar, om jag inte gymmar istället.
 
 
 

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela