Nathalie Pahlenstam

Skönt med lov....

Publicerad 2014-02-18 21:57:42 i mina dagar,

Njuter för fullt av att inte ha någon skola att åka till, idag har jag vart i stan ändå. Lunchat, gått på torp, gymmat och avslutade kvällen med en stund i bastun! Imorgon blir det en sväng till Göteborg för PT-timmar på Crossfit västkusten och sen hälsar jag på min morbror + kusiner och sover där tills torsdag. 
 
 
 
Igår var jag en sväng hos Magnus och mina bröder, med min ena lillebror var dock inte hemma... Så får åka dit snart igen. Myste med denna goingen, åt middag, drack kaffe och så. På kvällen blev det GRIT Cardio, sjukt jobbigt och jag hade dessutom sån sjuk träningsvärk i låren! Men det var kul! 
 
 
Idag var det rygg på schemat, jag körde högreps och testade 50 reps på kroppsvikten. Den här gången tog det 2.12 min, sist gång tog det 2.27 och första gången jag körde tog det 2.47 så grymt nöjd är jag! 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-02-19 06:14:11

Bra kämpat! !!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie

Nathalie Pahlenstam - 18 år Tränar & Jobbar på Nordic Wellness i Munkedal som instruktör och receptionist. Tränar för Fitness five 2015 och lite småtävlingar till hösten. I min blogg skriver jag väldigt mycket om träningen, men också om allt annat jag gör på fritiden och lite sådär.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela